Νέα

19.04.2018

H Cyprus Airways έχει εφαρμόσει μια νέα βελτιωμένη λειτουργία στη διαδικασία κράτησης στην ιστοσελίδα της, παρέχοντας στους επιβάτες μεγαλύτερη ευελιξία κατά την αναζήτηση πτήσεων.

03.04.2018

Λάρνακα, Κύπρος – Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018, η πρώτη πτήση της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Βηρυτό. Το αεροσκάφος της Cyprus Airways, τύπου Airbus A319, απογειώθηκε στις 10:40 το πρωί από τη Λάρνακα, και προσγειώθηκε γύρω στις 11:20 στη Βηρυτό. “Είμαστε ενθουσιασμένοι με την εισαγωγή της Βηρυτού στο δίκτυό μας και αισθανόμαστε ότι το δρομολόγιο αυτό θα είναι μια δημοφιλής επιλογή για διακοπές σύντομης διάρκειας” δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

30.03.2018

Λάρνακα, Κύπρος – Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη πτήση της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Αθήνα. Το αεροσκάφος της Cyprus Airways, τύπου Airbus A319, απογειώθηκε σήμερα στις 3:00 το απόγευμα από τη Λάρνακα, και προσγειώθηκε γύρω στις 4:45 στην Αθήνα. Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, καλωσόρισε το αεροσκάφος της Cyprus Airways με την εθιμοτυπική υδάτινη αψίδα, και υποδέχθηκε τους επίσημους προσκεκλημένους και επιβάτες, στην Πύλη Α5, με την «παραδοσιακή» στο αεροδρόμιο της Αθήνας «ένωση της κορδέλας» που συμβολίζει την αεροπορική σύνδεση των δύο χωρών.