Διαθέσιμα προς πώληση τα αεροπορικά εισιτήρια της Cyprus Airways για Ηράκλειο και Ρόδο!

16.05.2017

Διαθέσιμα προς πώληση τα αεροπορικά εισιτήρια της Cyprus Airways για Ηράκλειο και Ρόδο!

Η Cyprus Airways ανακοινώνει την έναρξη πωλήσεων αεροπορικών εισιτηρίων για Ηράκλειο και Ρόδο! Εισιτήρια από και προς το Τελ Αβίβ και άλλους δύο προορισμούς θα είναι διαθέσιμα μέσα στις επόμενες βδομάδες!

Οι επιβάτες θα μπορούν να οργανώσουν τις διακοπές τους και να κλείσουν εισιτήρια με τη Cyprus Airways, μπαίνοντας στη νέα ιστοσελίδα της εταιρείας (cyprusairways.com), ή καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο (από Κύπρο (χωρίς χρέωση): 8000 8111 ή από Εξωτερικό: +357 24 00 00 53).

Οι πτήσεις για Ρόδο θα ξεκινήσουν στις 23 Ιουνίου και για Ηράκλειο στις 24 Ιουνίου. Τα εισιτήρια της Cyprus Airways θα είναι διαθέσιμα σε δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex με διαφορετικά χαρακτηριστικά και επιπρόσθετες υπηρεσίες, όπως επιτρεπόμενες αποσκευές, επιλογή θέσης, αλλαγές κτλ. Η αερογραμμή θα πραγματοποιεί πτήσεις με Airbus A319, που διαθέτει 144 θέσεις Οικονομικής.

«Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί το ξεκίνημα της πρώτης φάσης της λειτουργίας μας. Είμαστε κατενθουσιασμένοι που λανσάρουμε την ιστοσελίδα μας και ξεκινάμε τις πωλήσεις για αεροπορικά εισιτήρια για Ηράκλειο και Ρόδο. Μέσα στις επόμενες βδομάδες θα προστεθούν σταδιακά εισιτήρια για επιπλέον δρομολόγια, προσφέροντας περισσότερες ταξιδιωτικές ευκαιρίες στους επιβάτες μας» δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

Το Φθινόπωρο του 2017, η Cyprus Airways θα ανακοινώσει το αναθεωρημένο και διευρυμένο  πτητικό της πρόγραμμα που θα ξεκινήσει το Μάρτιο του 2018, με την άφιξη του δεύτερου αεροσκάφους του ίδιου τύπου. Η εταιρεία εξετάζει αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο για επιπλέον αεροσκάφη μέχρι το τέλος του 2018.


Μοιραστείτε το