Η CYPRUS AIRWAYS ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΝΑΡΞΗ ΠΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ 2018/19

23.10.2018

Λάρνακα, Κύπρος –   Η Cyprus Airways ανακοινώνει την έναρξη πτήσεων προς Θεσσαλονίκη για το χειμώνα 2018/19. Οι πτήσεις προς Θεσσαλονίκη θα είναι διαθέσιμες προς πώληση από τις 23 Οκτωβρίου 2018. Η εταιρεία ανακοινώνει επίσης αυξημένη συχνότητα πτήσεων  στο δρομολόγιο Λάρνακα-Αθήνα, από 4 εβδομαδιαίες πτήσεις σε καθημερινές πτήσεις. Επιπλέον, η Cyprus Airways στην προσπάθεια της να ικανοποιήσει τις ανάγκες της αγοράς για το δρομολόγιο Λάρνακα Αθήνα, αποφάσισε να βάλει επιπρόσθετες πτήσεις στις 26 και 28 Οκτωβρίου.

 “Μετά από 16 μήνες επιτυχούς λειτουργίας, είμαστε ενθουσιασμένοι με την εισαγωγή της Θεσσαλονίκης στο δίκτυό μας και την αύξηση των δρομολογίων μας προς Αθήνα. Παρακολουθούμε συνεχώς το πτητικό μας πρόγραμμα και αισθανόμαστε ότι η Θεσσαλονίκη θα είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους Κύπριους ταξιδιώτες, ενώ, οι καθημερινές πτήσεις προς Αθήνα θα παρέχουν στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευελιξία στην οργάνωση του ταξιδιού τους” δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

Οι πτήσεις για Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν στις 7 Νοεμβρίου 2018 κάθε Τετάρτη και Κυριακή. Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Η Cyprus Airways προσφέρει δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex. Η κατηγορία Flex προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες όπως αποσκευή 23kg, επιλογή θέσης κ.λπ., προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.  

Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας cyprusairways.com.

 

Σχετικά με την Cyprus Airways

Τον Ιούλιο του 2016, η Charlie Airlines Ltd, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, κέρδισε το διαγωνισμό για το δικαίωμα χρήσης του εμπορικού σήματος Cyprus Airways για μια δεκαετία. Η εταιρεία ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017 σε 4 προορισμούς.                                                                                                                                                                                

Η Cyprus Airways έχει ως βάση τη Λάρνακα. Όλες οι πτήσεις της Cyprus Airways λειτουργούν με σύγχρονα αεροσκάφη Airbus A319, χωρητικότητας 144 θέσεων Οικονομικής.

Τον Ιούλιο 2018 η Cyprus Airways ολοκλήρωσε με επιτυχία  την επιθεώρησης που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της ΙΑΤΑ) που αποτελεί ένα από τα υψηλότερα πρότυπα στον κόσμο για την ασφάλεια των αερομεταφορών. Τον Οκτώβριου 2018, η εταιρεία έγινε μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA).

Ο μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλει στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στην Κύπρο, ενώ παράλληλα να διευρύνει τις ταξιδιωτικές επιλογές των Κυπρίων .

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας cyprusairways.com ή τις σελίδες μας στο Facebook και το Instagram.

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:

Kiki Haida, +357 24 020 976,  kiki.haida@cyprusairways.com


Μοιραστείτε το