Η CYPRUS AIRWAYS ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΒΗΡΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

29.10.2018

Λάρνακα, Κύπρος –   Η Cyprus Airways ανακοινώνει επιπλέον πτήσεις  κατά την περίοδο των Χριστουγέννων προς Ηράκλειο και Βηρυτό. Συγκεκριμένα, για την περίοδο 21 Δεκεμβρίου 2018 με 7 Ιανουαρίου 2019, η εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις προς Ηράκλειο Κρήτης κάθε Δευτέρα και Παρασκευή. Επίσης θα προστεθούν τρεις επιπλέον πτήσεις προς Βηρυτό, στις 27 Δεκεμβρίου 2018, 29 Δεκεμβρίου 2018 και 1 Ιανουαρίου 2019.

 “Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε με λιγότερο από δύο μήνες να απομένουν και θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να ταξιδέψουν στην όμορφη Κρήτη για τις γιορτές, καθώς επίσης να ικανοποιήσουμε τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει για πτήσεις προς Βηρυτό.  Η Βηρυτός αποτελεί ένα δημοφιλή προορισμό για τους λάτρεις του σκι, ιδανικό για οικογενειακές διακοπές ”, δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Η Cyprus Airways προσφέρει δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex. Η κατηγορία Flex προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες όπως αποσκευή 23kg, επιλογή θέσης κ.λπ., προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.  

Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας cyprusairways.com.

Σχετικά με την Cyprus Airways

Τον Ιούλιο του 2016, η Charlie Airlines Ltd, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, κέρδισε το διαγωνισμό για το δικαίωμα χρήσης του εμπορικού σήματος Cyprus Airways για μια δεκαετία. Η εταιρεία ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017 σε 4 προορισμούς.                                                                                                                                                                                

Η Cyprus Airways έχει ως βάση τη Λάρνακα. Όλες οι πτήσεις της Cyprus Airways λειτουργούν με σύγχρονα αεροσκάφη Airbus A319, χωρητικότητας 144 θέσεων Οικονομικής.

Τον Ιούλιο 2018 η Cyprus Airways ολοκλήρωσε με επιτυχία  την επιθεώρησης που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της ΙΑΤΑ) που αποτελεί ένα από τα υψηλότερα πρότυπα στον κόσμο για την ασφάλεια των αερομεταφορών. Τον Οκτώβριου 2018, η εταιρεία έγινε μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA).

Ο μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλει στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στην Κύπρο, ενώ παράλληλα να διευρύνει τις ταξιδιωτικές επιλογές των Κυπρίων .

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας cyprusairways.com ή τις σελίδες μας στο Facebook και το Instagram.

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ: Kiki Haida, +357 24 020 976,  kiki.haida@cyprusairways.com


Μοιραστείτε το