Η Cyprus Airways αυξάνει τη συχνότητα πτήσεων στο Τελ Αβίβ για το καλοκαίρι 2018

06.12.2017

Λάρνακα, Κύπρος –  Η Cyprus Airways ανακοινώνει αυξημένη συχνότητα πτήσεων  στο δρομολόγιο Λάρνακα-Τελ Αβίβ για το καλοκαίρι 2018, από 2 εβδομαδιαίες πτήσεις σε έως και 5 εβδομαδιαίες πτήσεις. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι, λόγω μεγάλης ζήτησης , θα προσφέρουμε στους επιβάτες μας αυξημένη συχνότητα πτήσεων στο δρομολόγιο Λάρνακα - Τελ Αβίβ», δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

Η Cyprus Airways προσφέρει δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex. Η κατηγορία Flex προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες όπως αποσκευή 23kg, επιλογή θέσης κ.λπ., προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.  

Οι τιμή του  εισιτηρίου μονής διαδρομής από την Κύπρο προς το Τελ Αβίβ ξεκινά από 44 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και επιβαρύνσεων. Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας cyprusairways.com.


Μοιραστείτε το