Η Cyprus Airways επίσημα στους αιθέρες!

02.06.2017

Η Cyprus Airways επίσημα στους αιθέρες!

Η Cyprus Airways έχει ξεκινήσει και επίσημα την πρώτη φάση της λειτουργίας της, την 1η Ιουνίου με την πτήση CY1011, προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Πούλκοβο στην Αγία Πετρούπολη.  

Κατά την επιστροφή του αεροσκάφους Airbus A319 της εταιρείας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας την επόμενη μέρα, τηρήθηκε το έθιμο υποδοχής νέων αερογραμμών με τη δημιουργία υδάτινης αψίδας.

Ο κύριος Γιώργος Μαυρόκωστας, Chief Operations Officer της Cyprus Airways δήλωσε «Η σημερινή μέρα αποτελεί ορόσημο για τον τοπικό τομέα των αερομεταφορών αλλά και ολόκληρη την Κύπρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Cyprus Airways βρίσκεται στους αιθέρες και ευχαριστούμε πολύ το κοινό για τη μεγάλη στήριξη, αφού από τη μέρα που ανακοινώσαμε την έναρξή της λειτουργίας μας, η ανταπόκριση ήταν πολύ θερμή και μπορώ να πω συγκινητική. Από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προσφέρουμε στους πελάτες μας ξεκούραστες και ευχάριστες πτήσεις.»

Η Μαρία Κουρούπη, Ανώτερη Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Hermes Airports δήλωσε «Καλωσορίζουμε την έναρξη πτήσεων από την Cyprus Airways και την πρώτη πτήση από την Αγία Πετρούπολη. Προσβλέπουμε στη στενή συνεργασία με την αερογραμμή και στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες για διεύρυνση και ανάπτυξη της συνδεσιμότητας της χώρας.»

Σε δεύτερη φάση, η Cyprus Airways, θα ανακοινώσει μέσα στους επόμενους μήνες, ένα αναθεωρημένο και διευρυμένο πτητικό πλάνο που θα μπει σε εφαρμογή το Μάρτιο του 2018.

Αεροπορικά εισιτήρια με τη Cyprus Airways είναι τώρα διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα της αερογραμμής www.cyprusairways.com ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας (από Κύπρο (χωρίς χρέωση): 8000 8111 ή από Εξωτερικό: +357 24 00 00 53).


Μοιραστείτε το