Η Cyprus Airways και η Blue Air επεκτείνουν τη συνεργασία τους

07.03.2019

Η Cyprus Airways και η Blue Air επεκτείνουν τη συνεργασία τους

 7 Μαρτίου, 2019

 Λάρνακα, Κύπρος - Η Blue Air και η Cyprus Airways συμφώνησαν να συνεχίσουν την εταιρική τους συνεργασία που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2018. Η συνεργασία μεταξύ των δύο αεροπορικών εταιρειών θα επεκταθεί και στο καλοκαιρινό πρόγραμμα, από τις 31 Μαρτίου έως τις 26 Οκτωβρίου 2019. Μέσα από αυτή τη συμφωνία, οι πελάτες των δύο εταιρειών θα μπορούν να ταξιδέψουν πιο εύκολα από τη Λάρνακα στην Αθήνα,τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο.

 Η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways δήλωσε ότι "Η συνεργασία μας με τη Blue Air αποδείχθηκε ότι ικανοποιεί τις ανάγκες των ταξιδιωτών μας, γι 'αυτό και αποφασίσαμε να την επεκτείνουμε. Ετσι θα προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές κατά την κράτηση των πτήσεων τους για την Ελλάδα ».

 Ο κ. Tudor Constantinescu, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Blue Air, σχολίασε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με την Cyprus Airways. Αυτή η συμφωνία θα συνεχίσει να μεγιστοποιεί τις ταξιδιωτικές ευκαιρίες που προσφέρονται στους επιβάτες μέσω των εκτεταμένων δικτύων των αεροπορικών μας εταιρειών.Η σχέση μας με την Cyprus Airways είναι πολύ σημαντική και είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους αξιότιμους πελάτες μας ακόμα καλύτερη σύνδεση για την ελληνική αγορά ».  

 Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τις πτήσεις τους μέσω:

-Tης ιστοσελίδας cyprusairways.com ή του τηλεφωνικού μας κέντρου (8000 8111 από Κύπρο ή στο +357 24000053 από εξωτερικό)

-Tης ιστοσελίδας blueairweb.com ή του τηλεφωνικού κέντρου της Blue Air (9001 9010 από Κύπρο ή στο +357 22755300 από εξωτερικό)

-Tων ταξιδιωτικών πρακτόρων.


Μοιραστείτε το