Η Cyprus Airways παραλαμβάνει το πρώτο της αεροσκάφος

01.12.2016

Η Cyprus Airways παραλαμβάνει το πρώτο της αεροσκάφος

Η Cyprus Airways έχει παραλάβει το πρώτο αεροσκάφος του στόλου της. Το Airbus A319, που φέρει τα καινούρια χρώματα της εταιρείας, προσγειώθηκε σήμερα στο διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας, Γλαύκος Κληρίδης.

Τη νέα μορφή της εταιρείας καθώς και το λογότυπο, ανέλαβε το Βρετανικό πρακτορείο ‘Landor΄. Τα καινούρια χρώματα της εταιρείας κινούνται σε παστέλ αποχρώσεις: το γαλάζιο ως το βασικό χρώμα, με το “Azure” μπλε, που χρησιμοποιήθηκαν στο κάτω μέρος της ατράκτου, παραπέμπουν σε χρώματα της Μεσογείου.

Το σύμβολο της ελιάς που θεωρείται ένα από τα κύρια σύμβολα της Κυπριακής Δημοκρατίας, αφού βρίσκεται και στη σημαία της χώρας, έχει τοποθετηθεί στην ουρά καθώς και στους κινητήρες του αεροσκάφους. Η άτρακτος φέρει το όνομα της Cyprus Airways καθώς και το αγρινό, ένα σύμβολο συνδεδεμένο με το νησί.

‘Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε το πρώτο αεροσκάφος της νέας Cyprus Airways. Ελπίζουμε ότι η εικόνα της εταιρείας θα αρέσει στο επιβατικό κοινό και το καινούργιο πρόσωπο θα καθιερωθεί στα αεροδρόμια που θα δραστηριοποιείται η εταιρεία. Τα κυπριακά χρώματα και σύμβολα που επιλεγήκαν, παραπέμπουν στην ήρεμη και όμορφη ατμόσφαιρα που βιώνουν όσοι επισκέπτονται το νησί. ‘Εχουμε καλέσει τους καλύτερους εμπειρογνώμονες στον τομέα των αερομεταφορών τόσο από την Κύπρο όσο και από άλλες επιτυχημένες Ευρωπαϊκές εταιρείες στην ομάδα μας. Όλοι μαζί θα εφαρμόσουμε τις καλύτερες πρακτικές στον τομέα των αερομεταφορών, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για το επιβατικό κοινό και δημιουργώντας ένα επιτυχημένο επαγγελματικό μοντέλο’’, δήλωσε η Γενική Εμπορική Διευθυντής της εταιρείας, Natalya Popova.

Αυτή την περίοδο, η Διεύθυνση και το προσωπικό, οριστικοποιούν τα επιχειρησιακά πλάνα της εταιρείας. Στα τέλη του 2016, η εταιρεία αναμένεται να παραλάβει το Κυπριακό Πιστοποιητικό Αερομεταφορέα, ώστε να ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων.


Μοιραστείτε το