Νέες ταξιδιωτικές υπηρεσίες στο cyprusairways.com

05.03.2019

Στάθμευση στο Αεροδρόμιο, Ξενοδοχεία και Ενοικίαση Αυτοκινήτου

Λάρνακα, Κύπρος –  Η Cyprus Airways ανακοινώνει τη συνεργασία της με αναγνωρισμένες εταιρείες στους τομείς της στάθμευσης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο, ενοικίασης αυτοκινήτων και κρατήσεων για ξενοδοχεία, με στόχο τη διευκόλυνση των πελατών της στο σχεδιασμό μιας πιο αποτελεσματικής και πλήρους ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Οι συνεργάτες μας που είναι από τις κορυφαίες εταιρείες στο είδος τους για την Κύπρο και το εξωτερικό είναι οι ParkCloud.com για στάθμευση σε αεροδρόμια, RentalCars.com για ενοικιάσεις αυτοκινήτων και Booking.com για κρατήσεις σε ξενοδοχεία.

Η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways δηλώνει: «Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στους ταξιδιώτες μας μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία γι’ αυτό και συγκεντρώσαμε αξιόπιστες και πολύτιμες υπηρεσίες του είδους απευθείας από την πλατφόρμα μας, επιδιώκοντας συνεχώς να βελτιώνουμε την εμπειρία των πελατών μας. Είμαστε σίγουροι ότι η επιλογή των συνεργατών που επιλέξαμε θα συμβάλει αποτελεσματικά σε αυτό".

Με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της Cyprus Airways, οι υπηρεσίες αυτές είναι διαθέσιμες για όσους σχεδιάζουν το ταξίδι τους μέσω της ιστοσελίδας μας cyprusairways.com.

Σχετικά με την Cyprus Airways

Τον Ιούλιο του 2016, η Charlie Airlines Ltd, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, κέρδισε το διαγωνισμό για το δικαίωμα χρήσης του εμπορικού σήματος Cyprus Airways για μια δεκαετία. Η εταιρεία ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017 σε 4 προορισμούς.                                                                                                                                                                                

Η Cyprus Airways έχει ως βάση τη Λάρνακα. Όλες οι πτήσεις της Cyprus Airways λειτουργούν με σύγχρονα αεροσκάφη Airbus A319, χωρητικότητας 144 θέσεων Οικονομικής.

Τον Ιούλιο 2018 η Cyprus Airways ολοκλήρωσε με επιτυχία  την επιθεώρηση που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της ΙΑΤΑ) που αποτελεί ένα από τα υψηλότερα πρότυπα στον κόσμο για την ασφάλεια των αερομεταφορών. Τον Οκτώβριο 2018, η εταιρεία έγινε μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA).

Ο μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλει στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στην Κύπρο, ενώ παράλληλα να διευρύνει τις ταξιδιωτικές επιλογές των Κυπρίων .

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας cyprusairways.com ή τις σελίδες μας στο Facebook και το Instagram.

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:

Κική Χάιδα
+357 24 020 976
kiki.haida@cyprusairways.com


Μοιραστείτε το