Πρώτη πτήση της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Βηρυτό

03.04.2018

Λάρνακα, Κύπρος –  Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018, η πρώτη πτήση της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Βηρυτό. Το αεροσκάφος της Cyprus Airways, τύπου Airbus A319, απογειώθηκε στις 10:40 το πρωί  από τη Λάρνακα, και προσγειώθηκε γύρω στις 11:20 στη Βηρυτό. “Είμαστε ενθουσιασμένοι με την εισαγωγή της Βηρυτού  στο δίκτυό μας και αισθανόμαστε ότι το δρομολόγιο αυτό θα είναι μια δημοφιλής επιλογή για διακοπές σύντομης διάρκειας” δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

 Η Cyprus Airways, θα συνδέει τη Λάρνακα με τη Βηρυτό, ξεκινώντας αρχικά με 2 πτήσεις την εβδομάδα και 4 πτήσεις την εβδομάδα από 25 Μαΐου 2018.

Η τιμή του  εισιτηρίου μετ’ επιστροφής από Λάρνακα προς Βηρυτό ξεκινά από 79 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και επιβαρύνσεων. Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways στο +357 24000053 ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας cyprusairways.com.


Μοιραστείτε το