Ομαδικές κρατήσεις

H Cyprus Airways προσφέρει ειδικούς όρους και κανονισμούς για ομαδικές κρατήσεις. Για να κάνετε κράτηση σε ομαδικά εισιτήρια για οποιοδήποτε προορισμό που εξυπηρετεί η αερογραμμή, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την παρακάτω απαραίτητη φόρμα.

Η ομαδική κράτηση πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον δέκα ενήλικες. Δεν υπάρχει περιορισμός στο μέγιστο αριθμό επιβατών ο οποίος όμως εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των θέσεων στις επιλεγόμενες πτήσεις και ημερομηνίες . Στον αριθμό ενήλικων επιβατών πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι 2 παιδιά (2-11 χρονών) ισούνται με ενα ενήλικα. Σε περίπτωση που υπάρχουν λιγότεροι από δέκα ενήλικες σε μια ομαδική κράτηση αυτή θα ισχύει μόνο σε περίπτωση που εκδοθούν δέκα εισιτήρια στην τιμή του ενήλικα.

Κάθε είδος ταξιδιού μπορεί να επιλεχθεί: Moνής διαδρομής ‘η μετ’ επιστροφής σε οικονομική θέση. Κατά την επιλογή των ημερομηνιών των πτήσεων παρακαλούμε όπως δώσετε ένα περιθώριο 24 ωρών (μη συμπεριλαμβανομένων των αργιών) για τη διαδικασία επεξεργασίας του αιτήματος σας.

Η προσφερόμενη τιμή εξαρτάται από τη ζήτηση της συγκεκριμένης πτήσης και καθορίζεται με βάση τα δεδομένα τα οποία μας έχετε υποβάλει στην αίτηση σας. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι όροι και οι κανονισμοί για ομαδικές κρατήσεις διαφέρουν από τα ατομικά προσφερόμενα ναύλα τα οποία επεξηγούνται στους Κανονισμοί ναύλων.

Αφότου καθοριστεί η τιμή του εισιτήριου, ένας αντιπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύμφωνα με τα στοιχεία επικοινωνίας που υποβάλατε στη αίτηση σας.