Η Cyprus Airways έγινε μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών IATA

16.10.2018

Λάρνακα, Κύπρος – Η Cyprus Airways ανακοινώνει ότι έχει γίνει μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA), η οποία εκπροσωπεί περισσότερες από 280 αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο.

Τον Ιούλιο του 2018, η εταιρία ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της ΙΑΤΑ), προϋπόθεση για να γίνει μέλος της  IATA.

“Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που έχουμε γίνει πλήρες μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ), μόλις 16 μήνες μετά την έναρξη λειτουργείας της εταιρείας μας. Η συμμετοχή μας στην ΙΑΤΑ μας δίνει τη δυνατότητα συνεργασίας με άλλες αερογραμμές-μέλη, όπως συμφωνίες codeshare και interline, επιτρέποντας μας να προσφέρουμε στους επιβάτες μας πρόσβαση σε ευρύτερο δίκτυο δρομολογίων”, δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

Η Cyprus Airways ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017 και συνδέει την Κύπρο με 10 προορισμούς στην Ευρώπη, Ρωσία και Μέση Ανατολή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας, αλλά και για γενικές πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το cyprusairways.com.

 

Σχετικά με την Cyprus Airways

Τον Ιούλιο του 2016, η Charlie Airlines Ltd, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, κέρδισε το διαγωνισμό για το δικαίωμα χρήσης του εμπορικού σήματος Cyprus Airways για μια δεκαετία. Η εταιρεία ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017 σε 4 προορισμούς.                                                                                                                                                                               

Η Cyprus Airways έχει ως βάση τη Λάρνακα. Όλες οι πτήσεις της Cyprus Airways λειτουργούν με σύγχρονα αεροσκάφη Airbus A319, χωρητικότητας 144 θέσεων Οικονομικής. Ο μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλει στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στην Κύπρο, ενώ παράλληλα να διευρύνει τις ταξιδιωτικές επιλογές των Κυπρίων .

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας cyprusairways.com ή τις σελίδες μας στο Facebook και το Instagram.

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ: Kiki Haida, +357 24 020 976,  kiki.haida@cyprusairways.com


Μοιραστείτε το